Specialist

Heb jij twee rechterhanden en zoek je een nieuwe uitdaging? Die heeft Van den Heuvel voor jou!

Van den Heuvel Schoonmaakbedrijf is meer dan schoonmaak. Zo voeren we bijvoorbeeld diverse huismeestertaken uit, ondersteunen we bij verbouwingen en worden we ook ingezet voor sloop werkzaamheden en huis ontruimingen. Kortom; diverse werkzaamheden waarvoor we mensen met twee rechterhanden nodig hebben die van aanpakken weten. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan ons topteam versterken!

Van den Heuvel schoonmaakbedrijf heeft sinds 1995 ervaring in onder andere schoonmaak, glasbewassing en specialistisch onderhoud. Onze pijlers zijn nog dezelfde die destijds aan de basis stonden. Naamgever Cees van den Heuvel heeft zijn eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vind je terug in de manier waarop Van den Heuvel schoonmaakbedrijf anno 2020 wordt geleid. We hebben een sterk accent op klantgerichtheid en samenwerken. Van den Heuvel schoonmaakbedrijf is onderdeel van de rednaX groep, een groep van 3 schoonmaakbedrijven uit de regio Venray/Venlo.

Als specialist in onder meer schoonmaak-, glas- en gevelonderhoud maken we een gezonde groei door. Die groei vraagt regelmatig om versterking. Je krijgt bij ons de kans om uit te groeien tot een professional in je functie binnen een fulltime baan met zicht op een vast dienstverband. Je gaat als specialist aan de slag voor klanten in de regio Noord-Limburg. Je bent samen met jouw collega’s het visitekaartje van ons bedrijf en maakt elke dag weer nieuwe klanten blij. Dat geeft elke dag opnieuw een voldaan gevoel.

Wat bieden wij?
• Gewoon een goed en marktconform salaris op basis van 38 uur
• Werken bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat netjes met haar werknemers omgaat
• Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden

  • Leuke personeelsfeestjes!

Functie-eisen:
• Je hebt oog voor detail en steekt graag je (twee rechter) handen uit de mouwen

• Bij voorkeur fulltime (38 uur) beschikbaar. Minder uren in overleg bespreekbaar
• In het bezit van een rijbewijs is een pré

Solliciteren of wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur een mailtje naar jobs@vandenheuvel-venray.nl of bel naar 0478 548 200. Hopelijk zien we jou snel!

Deel deze vacature, kies je platform!