Schoonmaakster Afferden

Samen werken aan een schone wereld, dat is waar ons bedrijf voor staat. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste parttime collega die bij onze klant in Afferden de schoonmaak gaat verzorgen op een camping (10-20u per week).

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag op een camping bij de klant in Afferden. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de sanitair gebouwen en/of tenten/chalets. Jij zorgt er dus voor dat alles er spik en span uitziet en dat de gebruikers zich in een schone omgeving bevinden. Je werkt dagelijks vanaf 6.30 uur en start met de sanitair gebouwen. Daarna ga je verder met de tenten en chalets. Het is ook mogelijk om pas om 10.00 uur te starten met de tenten en chalets. De exacte werktijden stellen we in onderling overleg samen, daar komen we wel uit!

Wanneer is deze baan iets voor jou?

  • Je bent wekelijks op genoemde tijden beschikbaar;
  • Je weet van aanpakken en biedt service met een glimlach;
  • Je hebt oog voor detail, waardoor jij voor een schone omgeving zorgt;
  • Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen, maar geen must. Indien je geen ervaring hebt, zorgen wij voor gepaste training;
  • Je beschikt over eigen vervoer naar Afferden.

Wie zijn wij?

Schoonmaakbedrijf van den Heuvel BV is een groot regionaal schoonmaakbedrijf in Noord-Limburg. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de rednaX groep in Venlo. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening waaronder schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, glasbewassing en specialistische reiniging. Ons team bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die regelmatig worden getraind. Zij zijn trots op hun vak en staan voor kwaliteit en professionaliteit – belangrijke waarden die zij tijdens hun werk op locatie bij de klant uitdragen.

Wat bieden wij?

  • Flexibel in te delen rooster, waardoor je ook tijd over houdt voor andere bezigheden;
  • Een bruto uurloon vanaf €11,44 per uur (excl. Vakantiegeld 8%), o.b.v. je leeftijd en ervaring;
  • De kans om, lekker dichtbij huis, meer uren te werken (indien gewenst);
  • Training/cursus op het gebied van schoonmaken (indien nodig).

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar solliciteren@rednax.nl of bel naar 0478-548200. Hopelijk zien we jou snel!

Deel deze vacature, kies je platform!