Interieurverzorgster/schoonmaakster

Interieurverzorgster/schoonmaakster

Samen werken aan een schone wereld, dat is waar ons bedrijf voor staat. Wij zijn op zoek naar enthousiaste parttime collega’s die onze missie in de praktijk vertalen. We hebben verschillende vacatures in de omgeving van Venray, met diverse mogelijkheden qua werktijden en uren.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag op locatie bij de klant. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het interieur van het kantoor/bedrijfspand. Je werkt in een gezellig team en samen zorgen jullie ervoor dat alles er spik en span uit ziet. Ben je een ochtendmens en werk je het liefst van 6:00-9:00 uur, of past de avond beter bij jou, bijvoorbeeld van 17:00-19:30 uur? Bij diverse objecten zijn verschillende werktijden mogelijk. Jouw werk draagt bij aan een schone wereld!

Wanneer is deze baan iets voor jou?

  • Je bent wekelijks op bepaalde dagdelen beschikbaar, werkdagen en uren kunnen we in overleg afstemmen;
  • Je weet van aanpakken en biedt service met een glimlach;
  • Je hebt oog voor detail, waardoor jij voor een schone omgeving zorgt;
  • Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen, maar geen must. Indien je geen ervaring hebt, zorgen wij voor gepaste training.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Wie zijn wij?

Van den Heuvel Schoonmaakbedrijf is dé schoonmaakspecialist van de regio Venray en omstreken. Al sinds 1992 zijn wij gespecialiseerd in de schoonmaak. Van den Heuvel maakt onderdeel uit van de rednax groep in Venlo, een groep van meerdere schoonmaakbedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening waaronder schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, glasbewassing en specialistische reiniging. Ons team bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die regelmatig worden getraind. Zij zijn trots op hun vak en staan voor kwaliteit en professionaliteit – belangrijke waarden die zij tijdens hun werk op locatie bij de klant uitdragen.

Wat bieden wij?

  • Flexibel in te delen rooster met prettige werktijden, waardoor je ook tijd over houdt voor andere bezigheden;
  • Een bruto uurloon vanaf €11,44 per uur (excl. Vakantiegeld 8%), o.b.v. je leeftijd en ervaring;
  • Samenwerken in een leuk en enthousiast team;
  • Training/cursus op het gebied van schoonmaken (indien nodig);
  • Verschillende leuke activiteiten door het jaar heen met je collega’s. 

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar jobs@vandenheuvel-venray.nl of bel naar 0478-548200. Hopelijk zien we jou snel!

Deel deze vacature, kies je platform!