Interieurverzorgers/schoonmakers (m/v)

Interieurverzorgers/schoonmakers     (m/v)

Samen werken aan een schone wereld, dat is waar ons bedrijf voor staat. We zijn op zoek naar enthousiaste parttime collega’s die onze missie in de praktijk vertalen. We hebben diverse vacatures in de omgeving van Venray, Bergen, Horst, Grubbenvorst en Lomm.

Wat ga je doen?

Je gaat in de avond en/of ochtend aan de slag op locatie bij de klant. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het interieur van het kantoor/bedrijfspand. Je werkt in een gezellig team en samen zorgen jullie ervoor dat alles er spik en span uit ziet. Ben je een ochtendmens en werk je het liefst van 6:00-9:00 uur, of past de avond beter bij jou, bijvoorbeeld van 17:00-19:30 uur? Bij diverse objecten zijn verschillende werktijden mogelijk. Jouw werk draagt bij aan een schone wereld!

Wanneer is deze baan iets voor jou?

  • Je bent minimaal 17 jaar oud (vakantiekrachten vanaf 15 jaar);
  • Je bent wekelijks beschikbaar op doordeweekse ochtenden en/of avonden;
  • Je weet van aanpakken en biedt service met een glimlach;
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Wie zijn wij?

Van den Heuvel Schoonmaakbedrijf is dé schoonmaakspecialist van de regio Venray en omstreken. Al sinds 1992 zijn wij specialist in de schoonmaak. Van den Heuvel maakt onderdeel uit van de rednax groep in Venlo, een groep van meerdere schoonmaakbedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening waaronder schoonmaak- en onderhouds-werkzaamheden, glasbewassing en specialistische reiniging. Ons team bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die regelmatig worden getraind. Zij zijn trots op hun vak en staan voor kwaliteit en professionaliteit – belangrijke waarden die zij tijdens hun werk op locatie bij de klant uitdragen.

Wat bieden wij?

  • Flexibel in te delen rooster met prettige werktijden;
  • Een bruto uurloon tussen €4,87 – €12,37 per uur (excl. Vakantiegeld 8%), o.b.v. je leeftijd en ervaring;
  • Samenwerken in een leuk en enthousiast team;
  • Training/cursus op het gebied van schoonmaken;
  • De mogelijkheid om wedstrijden van onze partner VVV-Venlo te bezoeken en diverse andere activiteiten door het jaar heen.

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar jobs@vandenheuvel-venray.nl of bel met 0478-548200.