Fulltime – Leerling- of ervaren glazenwasser!

Wil jij hogerop komen? Dat kan bij Van den Heuvel Schoonmaakbedrijf!

Elke dag een andere werkomgeving. Lekker onderweg zijn. Vrijheid. Door opdrachtgevers worden gewaardeerd omdat je hun pand weer in perfecte staat achterlaat. Zo ziet een dag van een glazenwasser eruit.

Van den Heuvel schoonmaakbedrijf heeft sinds 1995 ervaring in glasbewassing, gevelonderhoud en glasrenovatie. Onze pijlers zijn nog dezelfde die destijds aan de basis stonden. Naamgever Cees van den Heuvel heeft zijn eerste stappen als ondernemer zelf op de ladder gezet. Die praktijkkennis vind je terug in de manier waarop Van den Heuvel schoonmaakbedrijf anno 2020 wordt geleid. We hebben een sterk accent op klantgerichtheid en samenwerken. Van den Heuvel schoonmaakbedrijf is onderdeel van de rednaX groep, een groep van 3 schoonmaakbedrijven uit de regio Venray/Venlo.

Als specialist in onder meer schoonmaak-, glas- en gevelonderhoud maken we een gezonde groei door. Die groei vraagt regelmatig om versterking. Je krijgt bij ons de kans om uit te groeien tot een professional in je functie binnen een fulltime baan met zicht op een vast dienstverband. Heb je geen ervaring? Dan word jij on the job opgeleid tot glazenwasser en krijg je scholing op gebied van technieken en veiligheid. Je gaat als glazenwasser aan de slag bij bedrijven in de regio Venray. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het reinigen van mooie en uitdagende gebouwen in de omgeving. Onze projecten variëren van werkzaamheden bij bedrijven, scholen en overheidsinstellingen tot zorgcomplexen en sportaccommodaties.

Wat bieden wij?
• Gewoon een goed en marktconform salaris op basis van 38 uur
• Werken bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat netjes met haar werknemers omgaat
• Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden
• Opleidingsmogelijkheden

Functie-eisen:
• Je hebt oog voor detail en steekt graag je handen uit de mouwen
• Ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. Wij leren je de kneepjes van het vak
• Bij voorkeur fulltime (38 uur) beschikbaar. Minder uren in overleg bespreekbaar
• In het bezit van een rijbewijs is een pré
• Bereid zijn om een VCA diploma, cursus glazenwasser SVS en IPAF certificaat te behalen
• Je spreekt de Nederlandse taal goed of bent bereid je hierin te ontwikkelen

Solliciteren of wil je graag meer informatie ontvangen? Stuur een mailtje naar jobs@vandenheuvel-venray.nl of bel naar 0478 548 200. Hopelijk zien we jou snel!

Deel deze vacature, kies je platform!